Selma Berruouba

Selma

Snäll
Enastående
Lycklig
MAMA
Allra bästa vän


Selma jag älskar dej hoppas du förstår det!Vad som en händer kommer jag älska dej!
Låt oss ALDRIG bråka igen det var verkligen hemskt!

Ebba Kongstad 'hjärta' Selma Berrouba


Torsadgen nångång i Oktober månad föresten HEJ!<33



    typ idag skulle jag va med några kompisar men jag kan inte men när jag ringer dem så svarar dom inte!
så jag vet inte vad jag ska göra:Smen snart  ska jag åka hem till mamma min föreldrar e skilda det e OK dom har varit det ganska länge så jag klarar mej men asså min brorsa kommer hem idag från Spanien han har bott där men jag vill träffa honom men jag kan inte för att jag åker till mamma men jag kommer säga hej nån annan gång.
I fredas var det ju fest men mamma undra om jag ville följa med till London men jag ville ju gå på festen!
Men mamma sa att jag fick välja mellan festen och London då valde jag festen!Men min syster följde med till London men asså dom köpte inget till mej!Dom komm hem i söndags sen så på tisdagen skulle mamma till Paris då frågade mamma  om jag ville ha en Longchamp väska såklart sa jag ja men det fanns så många färger men jag valde en beige.Jag gillar Loncham det e ett fint märke!Selma(www.crispy.blogg.se) hon sa att hennes syster hade en jacka från Longchamp den värkar jätte fin!

E dina föreldrar skilda?


xoxo Ebbsan

Denise my dearestfriend

Denise du e den snällaste raraste roligaste allt jag har inte så många ord men jag har ett ord på tre ord
JAG ÄLSKAR DEJ

DU OCH JAG

I ADORE U

I LOVE U
Denise jag verkligen älskar dej mest mycket föralltid förevigt
Denise du betyder mycket för mej för oss alla jag vet att du e älskad och uppskattad av mej och av dom andra jag klarar mej inte tan dej jag älskar dej Denise!jag säger inte bara
detta jag menar det och det kommer direkt från hjärtat älsk


                                                                                    


                                                                               Ebba Kongstad'hjärta'Denise Nsell

          

trååååk ebbsann

hejsan svejsan
jag har jätte tråkigt så jag tyckte verkade lite roligt att säga det XDmen asså det kan va roligt att ha tråkigt ibland asså jag vet inte vad jag säger jag e såå flummig men asså jag tycker dte känns roligt ibland för man kan ju inte ha roligt hela tiden men ag skulle dööö om inte datorer fanns!asså jag fattar inte vad jag snackar om nu byter vi ämne...ja....ehh...ööhh...jaa men vad gör du?om du vill veta vad jag gör fråga!jag åt midda för typ 1 timme sen det var gott vi fick rostbiff med bea sås och potatis och självklart lite sallad vi har alltid sallad det eju nyttigt och gott!
men jag måste dra men jag kmr senare puss

Har du FaceBook eller Playahead?



xoxo EEEbbbaaaa

hemma hos Cristopher

shooo
igår sov selma hos mej det var roligt för vi chatta åt pizza på nockebypizzeria det roliga stället med dom stora STORA pizzorna(elvira och vega kmr ni ihåååg?)typ för 2 veckor sen var jag elvira selma och vega däär vi tog varsin pizza och vi åt typ en tredjedel eller nåt sånt =)och vi hade jätte roligt vi satt och skratta och alla tyckte vi va sjuka i huvet eller tyckte dom att vi var knäppa hehe men ialla fall det var för 2 veckor sen men nu pratar vi om idag och igår. På pizzerian träffa vi alma och det var roligt men dom som jobbar där e jätte snälla för jag skulle köpa lassange till jack och madde då fick jag ju köpa 2 då skulle det kosta 130:- men jag hade bara 113:- då bjussa han på tyyyp 20:- det e juuuu jätte snäällt!men senare sa typ alma att vi skulle träffas imorrn utanför skolan kl 11.00 men det var ett stort NEEJ det ville inte jag och selma men alma kunde inte så vi åkte hem till Cristopher och åt lite köttbllar mummms=) men jag var tvgnen att gå sen  jag åkte med selma anna och thommpa  men vi skulle åka med loïc oxå men han bara gick så vi blev lite sura på honom men sen gick anna och selma av vid tekniskahögskolan och jag och thompa fortsatte mot vällingby men vi gick av vid alvik(där jag bor)men vi väntade på spårvagnen men när den kom så gick thommpa för hon ska till hässelby strand det e 12 stationer från alvik! men hon ska flytta till blackeberg men när jag kom hem så startade jag tv och datorn som jag brukar göra och nu chattar jag lite bloggar och min kompis fixar facebook=)hon fick damp att jag inte hade det men jag måste gå nu men ha en bra kväll och ett trevligt lov.


vad brukar du göra när du kommer hem?


puss puss Ebbsan


NÄSTA HOLPLATS:Nockeby

hejsan svejsan=)
idag så vakna jag runt 9.30 typ vet inte riktigt men sen så skulle jag in till stan  och träffa Selma Olivia Filippa och så va Selmas kompis Petronella med.Vi gick till NK då så gick vi till NKs Resturang som e vid ingången men det va typ bara Selma som ville gå dit så alla andra ville gå till MONTIS vääärldens(sveriges)godaste glass. sen så åkte jag & selma t till bromma ( där jag bor ) . vi  mötte upp alma vid nocke by. Där vi gick till en pizza resturang och åt pizza. N så sitter jag , selma & alma i soffan & tittar på något program. ( som verkligen suger ).  men nu så måste jag dra men vi ses kanske ikväll eller immorgon. aja... pusspuss.





High School Musical 3

hej idag var selma(L)olivia(L)alma(L)jozze(L)anna(L)isabella Å(L)filippa(L)emma(L)crille och Loíc på bio vi såg HSM3 den var inte så jättebra (inte rekomenderad)om du ser den ladda ner den i så fall=) du....jag måste gå nu kollar på "Friends" på 5.




xoxo Ebbsan

jozze<333anna<333

nu väntar jag på alma och filippa för vi ska hem till mej ellr först ska vi till ""TACOBAR" och äta....NATSCHOOOOS!
jag älskar det!det e skiit gott meeen ag orkar aldrig göra hemma
men jag måset gåå nu




puss puss EBBassa

skolfoto

igår fick jag skolafotat asså alla fick jätte snabbt men när dom skulle skicka till mej och jozze nänä då bryr dom sej inte vilka jävla assholes!
såååå... idag e det ugly betty kl:20.00 sen 55 minuter efter det börjar desprete housewifes kl:21.00 yeahah
asså jag har fasnat på pinks nya låt so what jag sjunger den hela tiden!
okej vad vill en 13 åring ha...?
kommentera snäälllaaa!(desperat)
men jag måste gå det e ugly betty och jag måste verkligen göra läxan



pussar och kramar Ebbsaan

DATASALEN

sitter i datasalen ska snart gå till svenskan vi  kollar på "GREASE" för vi har ett tema som heter "FILM" förut hade vi "MOD".
Asså jag älskar den filmen det gör nog lena med...hehe jag gillar den jätte myckeet!grease med John Travolta och Olivia New Newton


heej heej

hej nu sittaer man här  vid datorn i skolan men jag orkar intre gåå hem XD
Vega sitter brevid meej beejbe hihi
jojjo  ska gå nu :( bra va:)hihi *herrå*
hihi.
Crispy har böörjat blogga nu!www.crispy.blogg.se

PINSAMT!:S

hej idag hände inte sååå mycket eller jooo...
först va vi på buttricks för att kolla lite grejer till festen som e tills på fredag!
det ska bli SÅÅÅÅÅ kuuuuuul!
sen så gick vi till donken för att ricka lite cola och äta pommes :D
efter det gick vi till hm då hitta ja´g skit fina kläder en vit kofta och ett par örhängen men jag vet att det inte e bra att köpa smycken därifrån men whatever?!
sen så såg vi "en person"som min kompis bråka med glo ¨på oss det var jätte pinsamt sen när vi gick till monki då var hon där me (hon va med en kompis) såg hon oss och då gömde vi oss i omklädningrummen men man såg fötterna så dom började as garva *PINSAMT* sen gick doom då gick vi ut och kolla lite typ i 5 minuter sen komm dom tbx och vi sprang till ett litet runt rum där dom hade mössor då gömde vi oss där sen såå fanns det 2 stolar som vi satte oss på ch väntade att dom skulle gå men det blev värre dom kom till oss!
hon sa till oss
"vi bitts inte!"
så testa hon en mössa hon ba
"jag ser ut som en fjortis i den här!"sa "en person"
"aaaaa" sa hennes kompis!"
"ojj sorry jag mena det!"
vi ba "VA?!"jag ville typ döda henne jag blev skit sur sen gick dom sen gick vi och köpte lite godis sen gick vi hem till meej och så laga vi mat och chatta ch lyssna på musik
men jag måste gå nu




puss puss Ebbbson


nu e det bara 4 dar tills...

GRATTIS VANESSA!

13 HÖSTRAR YEEAAH

ALLA SOM E FÖDA PÅ HÖSTEN ELLER I JANUARI E BBÄÄÄST!






XOXO Ebbsom


Heejsan

nu sitter man vid datorn och såå börjar man om 2 minuter (e i skolan) vi ska ha hel svenska det e asss  booring men man måste det ju!
Aja jag måste verkligen gåå nu!



puss & kram Ebbsaan

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0