SNART ÄR DET JUL!

hejhej.
Nu sitter jag i datasalen ( igen men jag vet inte riktigt men jag gillar att sitta i datasalen i skolan ) men jag  fick precis en julchock! Jaoouuwee men jag vet inte jag har bara lust att gå hem dricka julmust baka pepparkakor och kankse en och annan lussekatt! AAA "men ebba seriöst!" säger Thomasiné! HAHAHAH XD jag vet jag är lite konstig =S men asså jag har alltid gillat julen! Men i år ska jag åka till Indien med pappa över jul och nyår! Det verkar roligt men jag vill gärna ha snö på julen! Men WHATEVER! Jag gillar förendringar men guud jag måste verkligen sluta säga WHATEVER men liksom WHATEVER! HAHAHHAH  men okej det hände en sak idag men jag vill inte säga vad som hände... Men det varb bara en person som sa massa saker om mig! Men liksom WHATEVER! Men jag måste dra nu =(

Vad har du gjort idag? 

Puss och Hej Leverpastej

söndag 23 november 08

hejhej
idag så träffade jag Ella<3 Selma<3 och Vega<3. Vi skulle träffas kl 12 vid odenplan men jag försov mig men vega och selma kom först sen kom nog Ella och sist kom jag runt 13 men vi träffades istället vid karlaplan.Då hyrde vi the grudge 2 , den var as läskig , men det finns en bok Årstamördaren i boken fanns det en kille som jobbade i kassan i en videoaffär och han är en mördare och den video affären finns med i boken!:S Men sen gick vi hem till mig och titsde på den jag skrev vega skrek det var nog bara jag och vega som skrek=)hihi men sen ville vi se John Tucker must die , men vi bara pratade vi kollade inte på den*hihi*. Men jag var tvugnen att gå kl 17 för att vi skulle ha middag med maddes mamma. Men nu sitter jag framför datorn och tittar på ensam mamma söker hihi asså jag gillar det inte men jag tycker det är konstigt! Asså om mamma skulle ställa up i det skulle jag verkligen dö!Men jag måste gå och hämta lite glass!

vad har du gjort idag?

Heejddååå!ella selma vega och lilla jag ( super girls )

kväll -

hejsan
idag har jag ju sagt vad jag skulle göra , men nu ska jag säga vad vi gjorde. Jo vi gick först till jensens bof house ( men bara på toan ) för att selma ville sminka sig , sen gick vi ut igen och då träffade vi ella. Sen ville vi gå till Montis och då köpte vi glass och satte oss i trappan och pratade lite , sen gick vi till oasis och BR , och på BR kollade vi på dosedjur och bratz.Efter BR besöket gick vi till EaGames och spelade Xbox360 ( kungfupanda , det spelet var jätte roligt ) och så körde vi Guitar Hero world tour. Men jag var tvugnen att gå efter en stund pappa väntade på mej i bilen. Sen åkte vi hem eller först hyrde vi en film sen åkte vi hem. Sen åt vi lite mat och sååå. Men nu tittar jag på filmen men jag vill inte missa nått. Så jag måste gå nu men imorrn händer nått rooligt ska träffa Selma Vega och Ella vi ska titta på film!


byebye Ebba


hemma hos vega med selma

hejsan svejsan lingonbönor!
igår va jag selma filippa vega ochj eliza på cafe pärlan , jag och selma delade på en macka den var jätte god sen tog vi bara vatten , men sen gick vi hem till vega ( jag selma och vega ) och då va vi lite på datorn och så fick vi för oss att vi skulle gå ut till konsum , med pyjamas och utan smink.HAHAHA ( och så klart tittade alla ).Och sen så köpte vi tortelini och chips.När vi kom hem hade vi köpt 5 paket med tortelini( det blev ganska mycket över ) och sen hade vi köpt två påsar chips , ett par jätte starka och aa dom vanlinga estrella sour cream & onion. Sen åt vi pasta med pesto efter myste vi bara vi drack thé och så spelade vi tjejsnack och jag fick ett fegis kort! ( jag ville inte dansa en dans som jag kom på själv och jag skulle va SERIÖS! )
Sen va selma as läskig och jag och vega blev skit rädda det var jätte mörkt oxå! ( vega var skit rädd hon var mest rädd , jag var inte så jätte rädd det var ju bara selma ). Men sen gick vi och la oss men vi såg först på "säg att du älskar mig" den var jätte hemsk , jag hatar dom som gör våldtäckter! ANTIVÅLDTÄCKT!jag gillar verkligen inte den filmen men det är bra så att man vet vad som kan hända!men sen gick vi upp ganska sent då låg vi i sägen kollade på hannah montana och sen åt vi frukost då hade vegas brorsa en kompis som sov över men vega drog massa storys om en kompis lägenhet! ( vega du e allt för rolig XD )Men sen skulle selma gå för att hon hade dans. Men jag är kvar hos vega men vi ska träffa selma kl 16.00 och ella ska vi oxå träffa.Men jag måste gå nu men kom ihååg att LÄMNA ETT SPÅR EFTER DEJ!

Pussar och Kramar Ebba

Denise gmn , Selma älsk , Elvira love , Olivia sweetee , Vega honey...

hejsan ebba hääär!
jag vill först säga till Denise Selma Elvira Olivia och Vega.
Jag skulle inte kunna leva om ni inte fanns , jag skulle ha ett liv utan mening.
Om ni hoppar av en bro , gör jag det med.
Om ni skulle gråta , gråter jag med er.
Om ni skulle må dåligt , mår jag dåligt.
Om ni bråkar med någon , står jag där vid eran sida.
Jag älskar er tjejer mest på denna jord! Föralltid tjejer.

JAG ÄLSKAR ER!

Ordet som jag precis skrev kommer från hjärtat och det menar jag  för att jag ljuger inte om vem jag gillar och vem jag inte gillar!


Pussar på er tjejer Dom sexiga sex tjejerna

Veckans eller Månadens tillochmed Årets film

hej ebba här. Jag ska först säga vad jag gjort idag sen kommer jag att skriva veckansfilm.
Idag var dt en väldigt bra dag men lilla Olivia var inte där! Olivia om du läser detta så saknade vi dig jätte mycket! Gumman vi saknade dig  hela dagen! Men kommer Olivia imorgon? Det kan väll bara Olivia svara på. Men nu kommer Veckans , Månadens , Årets film! Namn: John Tucker Must Die

John Tucker Must Die Framsida.

Header som spelar cherleeder i filmen

Beth som spelar en vegetarian som är lite slammpig i filmen bara + att hon är George W. Bush dotter på riktigt inte i filmen.

asså jag vet inte vad hon heter neb på riktigt heter hon Arielle och hon spelar en smart tjej.

och hvudrollen som spelas av Brittany Snow. Hon spelar en tjej som först e lite utstödt , men sen så får hon några kompisar (tjejerna över)


men jag måste gå nu


pussar och kramar Ebba


-

fan asså idag var en hemsk dag kommer dö om den inte e slut snart...
men jag ska absolut inte prata om det.
idag har jag haft en dålig dag men sen när jag kom hem blev det bättre men nu är det ugly betty men utan det så chattar och bloggar jag lite.Asså ni fattar inte hur sur jag blir på vissa!


JAG OCH SELMA BRÅKAR INTE LÄNGRE SÅ ALLA VET!MEN NI SOM INTE BRYR ER SKIT I DET OKEJ!

sjuukkiiss

hejsan
idag var jag inte i skolan för att jag är sjuk förstår ni.
jag har varit det länge nu...men jag gillar inte att vara sjuk...
Men jag ska intes skriva m det!Jag vill först säga gå in på denna blogg www.makeupbox.blogg.se det e Selma och Vegas fin blogg älskar dom otroligt mycket.Jag gör inget speciel bloggar dricker thé (grönt med lite mint i *MUMMS*)sen äter jag pepparkakor och colour bites.Men jag kan inte skriva mer franska prov imorrn


vad har du gjort idag?

Pussar&Kramar Ebba<3

Anna Lindmark

hejsan anna duu jag vet inte hur man kommenterar på din blogg så jag skrivet ett inlägg på min som e en kommenter till din=)

asså blogspot e inte såå bra anna jag fattar knappt hur am´man kommenterar!men det var ju inte så bra att det höll på att brinna upp fan va lääskigt :S men kommentera min blogg www.musicinmysoul.blogg.se sen så glömm inte att skriva ett inlägg mist per dag för liksom du har inte skrivit på 3 dagar nu anna!det är ju inte så bra men puss och hejdå hälsa dina päron och såå


hejddåååå anna viktigt!lääs

morgonpigg

hejsan svejsan igår var filippa här men hon skulle gå halv fem men halv fem skulle selma och elvira komma.
men elvira var tvungen att gå på en gång (onödigt att gå hot sen tbx*hihi*)men selma var kvar länge och väldigt länge.
asså hon sov över hos mej. men vi åt en jätte god middag med en god venezia soppa bagette men ost och smör(det blir jätte gtt om man doppar den i soppan mummms)sen hade jag gjort en god sallad men ruccola baby spenat och mango sallad sen var det gul papprika och tomater sen hade jag lite krämig balsam vinäger eller jag hade 2 olika sorters ena var vanlig och andra var med "limone"citron asså.men jag vaknade exakt kl 9.20 sen har jag vart inne på datorn väntar på selma att hon ska vakna.men jag orkar inte blogga längre fortförande trött!


när vaknade du i morse?

Pussar Ebba

heejsan svejsan

hejsan svejsan
igår va jag med filippa och hon skulle sova hos mej men vi var uppe jätte länge och lekte med bratz(tööntar)

sen så var min syrras kompis hemma hos oss hon skulle oxå sova över och dom tog en pralin och mosade den på ett papper och så skrev dom typ DUMUNGE!eller nått sånt!men jag blev sur på dom så jag kasteade upp den i hennes säng sen så vaknade dom före oss och la massa... SALT! i min säng usch på dej syrran!

sen skulle vi ut på stan(idag asså) och så åt vi lite såg söta killar (hihi asså bara enligt filippa)och sen så gick vi hem till mej men före så gungade vi i hummlan.filippa slåss mycket!hon gjorde så min tumme gjorde ont!nu så äterr vi lite godis och så äter vi lite chips

men jag måste dra nuuee

vad har du gjort idag?

puss och kram Ebba




Ma-Prov

fan asså jag har matte prov imorgon så jag kan inte skriva så mycket men ni kan få en lägesraport:
trött: mm ganska trött
hungrig: jätte blir ryggbiff med potatis och en god sallad med paprika *MUMMS*
törstig: inte såå mycket
toanödig: nope
saknar dej: självklart
kär: vet inte längre
tråkigt: jupp
fryser: jupp:S
varm: nope:S
chattar: jupp


hejdåå bloggar kanske senare puss & kram ebbsan


hmm...

Humör: sådär
trött: tror inte det
hungrig: lite kanske lite sugen på en latte
törstig: mm svarade ju förra dah
toanödig: nääj jag tror inte det kanske kissar på mej
kär: otroligt mycket
saknar dej: jävla mycket så du fattar inte hur mycket jag saknar dej Johanna¨


Saknar dej johanna nu och för alltid sötunge älskar dej grovt mycket kommer alltid älska dej johanna mina ord kan inte förklara hur mycket jag saknar och älskar dej

NOT

hejsan svejsan sitter i stora datasalen bredvid mej sitter molly (www.odd-oddy.blogspot.com) hon e lite udda XDmen hon e snäll vi skriver åp våra uppsattser men jag orkar inte å jag sitter och bloggar lite men jag kan inte riktigt konsentrera mej för molly håller  på  så här:"ooohh!!!!viken sööt!"
men jag måste verkligen arbeta lite nu!

pussEbba

PS jag älskar dej denise du och jag mot världen!<33 

6 datasal

hej nu sitter jag i datasalen med olivia bakom mej denise brevid mej sen selma brevid denise och isabella brevid selma.igentling ska jag arbeta med mitt djur som jag ska redovisa på No.
vi börjar om 4 minuter så det blir ett kort inlägg men jag ska säga hur glad jag e för att det finns datorer i skolan men jag måste gå nu


pussimussi<3


Ebba

hejsan

hejsanidag åt vi nått konstigt kött med klyftpotaits och en god ruccola sallad det var ganska gott!nu har jag duschat och e färdig för att sova och va i skolan i morrn den här helgen har jag haft ont i magen heeeela helgeen!:'(
jag vill bara säga till elvira selma vega olivia och denise:
selma jag älskar dej grovt mkt jag skiter fullständigt vad dom sagt om dej för jag vet att dom bara sagt det för dom e avunsjuka på det vi har det vi alla har!
mitt liv sklle va så jävla tomt utan er tjejsor!
abc- 4 känndes verkligen tomt men i 5 när jag börja känna er då känndes det som att något blev bättre men i 6 känns det som att mitt liv har en mening!


Elvira Selma Olivia Vega Denise Ebba föralltid tjejer<33

XOXO

Farsdag

hej jag vill bara gratta pappa för att det e farsdag och för att han e den bästa pappan i världen!<3
idag åt vi god frukost sen så fick jag onte imagen kanske åt för snabbt :s men asså jag kan inte skriva ett långt inlägg för att jag ska träffa selma nu (min käraste sweetee) men jág skriver mer i kväll om jag hinner


puss & kram    Ebbsaaa

Fika Fredag

Hejsan idag e det fredag och jag selma vega filippa elvira olivia och isabella å gick på café W.
vi satt där jätte länge sen var olivia och isabella tvugna och gå men vi andra satt kvar och pratade
men sen var alla ndra tvugna att gå så vi alla gick.
filippa skulle hem till mej så vi gick hem till mej men inget annat har hänt utom att matilda kom.
men jag ska gå nu me jag skriver imorrn eller om jag hinner senare!.



XOXO


Ebba Matilda och Filippa.

Denise+Musik=GK!(L)

Hejhej
idag var det ganska roligt men det e det här "BRÅKET" jag hatar när folk(inga namn kmr med för ni vet vilka ni e)
nu ska jag bara säja en grej till (du vet vem due e):jag trodde du var snäll och att du aldrig skulle göra nån illa men jag trodde fel...Ja e så jävla besviken på dej...Jag vill va kompis med dej men jag vill va kompis med DEJ inte den som du inte e!Sen så tror du på den där falska rycktes ungen?
okej nu var det gjort!
idag har jag varit i datasale efterskolan med mitt arbete.Men sen kom "she devil" och förstörde allt!
hon ba "det luktar fjortis här!"
fan vad jag ville döda henne men det e inte så bra då kmr jag förlora en vän...det vill jag verkligen inte!
sen så gick jag ut efter en stund hennes parfym lukta bajs!Jozze klarade bara 5 minuter jag klarade 30 minuter men efter sa det stop!Jag gick ut sen då pratade jag lite med Jozze men sen kom Mattzi då skulle vi hem vi bor på samma kvarter då gick vi först till 7-eleven sdå köpte vi plopp och coca cola.På vägen hem pratade vi om många saker om allt möjligt liksom!Sen när jag kom hem la jag mej i sängen satte på TV och datorn.Men jag orkade inte va så länge på datorn så jag stängde av den och jag råkade somna.Men sen vaknade jag av en bomb(det var TV)då hoppade jag upp!
Sen kollade jag lite mer på TV men sen loggade jag in på msn,pea,facebook och skulle blogga lite menn sen så orkade jag inte att vara på facebook och pea så jag var bara på msn och chatta med Denise(GK).
Men jag måste dra nu


PussiMussi(ur denises blogg och ordval)


XOXO

Ebbsan  

asså jag har inte bloggat på 3 dar men jag har så mkt läxoor!

hej jag har inte bloggat på ganska länge men jag har haft läxor och jag hade matte diagnos idag så jag har pluggat måndag tisdag.Imorrn har vi musik sen hålltimma efter vår låååååånga*IRONISK*hååltimma har vi  gympa(jag gillar inte muusik)men det ända som e roligt med musik e min "GK" jag och Denise(www.dessin.blogg.se) hon e ootrooooooooooooooooooooooooooooligt snäll och min bästavän  nånsin älskar henne!
Vi spelar bääst gitarr eller hur denise? vi e dom bäästaste gitarrspelarna i klassen!Under lovet gjorde jag typ ingenting firade mormor va på bio 2 gånger först High School Musical 3 sen den bääästaste James Bond hen e juu såååååå snygg!men sen var jag hemma lite hängde med kompisar jag paxade denise i söndags men sen kunde jag inte!

nu kommer tå bilder på mej och min snälla denise (GK)


GK och nu kommer jag (igen)Och jag (hade ingen bra bild på mej)

Kännslan....

hej det e Ebba
hej idag vakna jag ganska tidigt men jag orkade inte gå upp så jag ttittade lite på tv...tills mamma ringde!
hon ville att jag skulle äta men jag sa att jag skulle göra det men jag orkade inte så jag väntadce tills mamma skulle ringa igen(hon ringer alltid 2 gånger)men andra gången hon ringde gick jag upp fast då gick jag och spela sims istället=)men jag åt lite morotskaka undertiden.Men jag fick inte ta så lång tid på mej för att jag skulle åka hem till pappa för att min brorsa skulle komma hem från Spanien eller han har varit hemma i 1 dag nu men asså "so what?"vi åt hamburgare eller pappas specialare=)det e goott!=)jag har frusit idag asså dte börjar bli lite vinterväder!HAHAHAHAHA när ni e kvar i kalla Sverige åker jag till varma och mysiga Indien!skkööönt omg vad jag e trött!Idag känndes det som min kompis var sur på mej!´Men asså hon var inte sur på mej det känndes bara som det asså det var jätte konstigt jag vet inte vaför jag kände så!Men jag måste gå nu ses imorrn klasskamrater!XD
ps. det är dåligt att börja skolan igen men bra att träffa kompisarna!





xoxo

Ebbsam


Hejsan Svejsan LingonMacka!

hej
nu e jag hemma hos mamma och tittar på Vänner(jag gillar det vvääällldigt mkt!)
jag har inte så mycket att skriva om idag men jag kan fråga 3 frågor!


ser du ut som Daniel Craig?

gillar du mej?

gillar du tacos?

vill du bli tms med mej då?


xoxo Ebbasa

my name is Bond , James Bond<3

hej asså jag har inte bloggat på 2 dagar nue men asså jag har haft fullt upp!
idag var jag och såg på den nya James Bond filmen asså han e snyg men asså har har silikon i läppara!:S
först vare vi och åt sen gick vi på bio sen tog vi en lite drinck men jag orkade inte så länge så jag gick men jag måste gå men jag lägger in 2  bilder det räcker!


daniel +


RSS 2.0