FRISK !

hej hej , sitter och tittar på nått program på tv , rena skiten ! men jag ville bara säga att att jag blev frisk idag roligt ,

ses på måndag pvss pvss
                                                 //Ebba

hej hej

hej hej , nu kanske ni tycker det är lite tjatit att jag skriver att det är tråkigt att få bajsiga taskiga kommentarer , det är därför jag hra skyddat så att jag måste godkänna kommentarerna , ni kanske tycker det är dåligt , men jag tycker det är bra.

                                                                               OBS OBS OBS OBS OBS OBS

ni som skriver taskiga kommentarer på ANDRAS bloggar är jävligt korkat och taskigt , tänk er för innan ni skriver
sånt på andras , jag tycker att ni kan skriva taskiga saker på eran egna blogg , om ni inte kan det , skriv en dagbok !

                                                                                                              DAGEN
idag fyller min syster disa 14 år , kan inte säga vad riktigt ännu hon kanske har en sjuk kompis som läser detta och  berättar ! det vill jag inte , men i morse fick hon ett oddmolly linne av mig , det är ursött ! den är rosa med en vinröd blmma på ( vill ha ) och sen fick hon lite bodythings ( for the body ) sen ska hon få saker senare när vi äter middag hemma hos pappa , vi ska typ äta kött och potatis med nån god sallad , sen blir det nog cremé brullé . sen får väll disa sina andra saker senare i kväll .
                                                                                               FREDAG
idag är det fredag och guud va skönt det är ! jag liksom bara älskar fredagar och lördagar inte söndagar , då måste man ju liksom göra ordning sig till måndagen , skoldagen rättare sagt ! HATA HATA HATA , men aja , nu är det fredag , inte söndag . 

                                                                                   DAGENS FRÅGA                                 
okej , frågan , eller frågorna , är följande .....

1 . Har jag några katter ?
2 . Har jag några hundar ?
3 . Har jag mer än ett syskon ?
4 . Om jag får välja , vad skulle jag välja mella , mobil eller internet ?
                   
                                                                                                          VÄLJ !     
1.choklad eller lakrisk ?                                                                                               ebba svarar : 1.choklad , 2. salt , 3. coke
2.sött eller salt ?                                                                                                                    4. BÅDA <3 5 . Systemkamera ofc. !
3.coca cola eller pepsi ?
4.katter eller hundar ?
5.digitalkamera eller systemkamera ?

Love Ebba


Hemma da

hej hej , nu sitter jag och chattar och bloggar lite , jag har precist ätit en macka och druckit ett glas berocca .
Idag har jag inte gjort något specielt , mest vart i sängen tittat på tv och vart på internet  det är det  jag gjort . Jusst nu tittar jag på varennda kanal på tv reklam , reklam , reklam ! Jag hatar reklam , tillockmed Disney Channel har reklam ALLA HAR REKLAM ! men Nv orkar jag inte blogga mera bloggar kanske senare =)

hejdå
      //
          EBBA  

sjuk igen

hej hej , jag är fortförande sjuk ( inte konstigt ) , men idag har jag inte gjort nått specielt vart i sängen , chattat med min sjuka kompis ( fick inte säga hennes namn ) men jag typ gör det tittar på tv och bloggar , lucke ligger i min säng och sover så jag kan inte direkt sitta där så jag får sitta vid mitt skrivbord ( som jag inte gillar ) , men jag vill inte putta bort honom , han är för söt och för snäll ! men nu orkar jag inte blogga längre ska typ äta nått =) hejdåå !

ebba

tennis

hej hej , im still sick !

iaf. snart om typ 2 timmar är det tennis , det ska bli roligt , tror inte jag kan vara med på allt men jag vill så gärna ! men det ska bli roligt att träffa selma , elvia och filippa igen ( vi spelar tennis tillsammans ) men jag ska typ packa ner lite saker i väskan byta om sen spela spela spela !

min syster fyller 14 på fredag undra va vi ska göra . . . okej , jag kan inte säga vad jag köpt nån som läser kanske skvallrar och vad är det för roligt då ? exakt , men jag ska nog göra ordning mig nu  , jag vill inte se ut som ett hemskt monster , och jag vill inte missa tennisen för att jag verkligen älskar tennis ! <3 ¨
men nu drar jag puss

hoppas ni har det bra =)

ebba

sjuuk . . .

hej hej *host*
jag har nu varit sjuk i 2 1/2 dagar nu och det är jätte jobbigt , hög feber , ständigt hosta , ont i huvet och bara mått dåligt . Men jag mådde som värst igår . . . och det var ju vegas och selmas tjejmidda samma dag ! jag blev jätte arg och ledsen . . . åhh jag blev skit förbannad på mig själv ( eller rättare sagt bacillerna ) åhh , jag är jätte ledsen vega och selma ! jag såg fram emot middaan !!

jag har inte skrivit på jätte länge , men jag har inte gjort nått specielt mest hosta sovit och badat för det mesta . Just nu kl . 23.07 har disa fortförande fest ( after ski tema ) började 18.30 ååh orkar inte dom springer runt skriker åhh PAAANIIK ( ur selmas ordfråd ) men nu orkar jag verkligen inte blogga kanske hinner upp till festen snor en eller 2 salta pinnar =)


hejdåå

header

hej hej =) har jag en fin ny fräääsh header ?  Och är jag snygg i lugg ? här kommer bilder från luggen :) själv tycker jag att det är snyggare på bild än på riktigt =)  okej den blev inte så bra =) ooopssi hellooo


bye bye honeys <3 by the way

I LOVE U SELMA !

hemma , igen

hej hej , nu är jag hemma och chattar lite , men jag har precis kommit hem från Matildaaa ! <3 älskar dig bästavän ! Vi åt mest glass och drack juice , prata skit och om " mecs " haha vill inte säga va det är för att det vill jag bara inte ni får väll gissa =) dom som går i min franska grupp ( laurent ´s ) vet vad det betyder =) men här kommer lite bilder från i måndags ( från tennisen )  haha moi  forever bff ´s !  LOVE ! och nu lite från my place  haha ssååå vakert sötaste selma <3  sötaste fiippa <3
aja imorrn ska min kompis ha tjejmiddag och det ska bli såå roligt , vi ska sova över och äta , och ätaaa , ansiktsmasker och ååhhh längtar redaan =) sen på lördag ska jag va med denise , ( till denise : ska vega med ? ) men jag vet inte riktigt vad jag ska ha på middan imorrn hjääälp mig =)


men nu måste jag gå och göra en maaaka ( hungrig )

pusss !

Håltimme

hej hej ,m jag har inte skrivit på länge men jag har inte hunnit ! Men iaf. nu skriver jag , jusst nu är jag i datasalen med olivia , elvira och filippa , vi har håltimme jätte länge ! typ i 1 h 30 min ! det är ganska mycket för mig för att vi har inte haft så många långa håltimmar . . . men jaja inte klaga på det ! Nu gick filippa och elvira dom hade börjat för jätte länge sen naaaaaaw , men olivia och jag frågade hela tiden " när börjar ni ? " så dom får skylla sig själva !
neeej guud va taskigt , men jag och olivia ska snart gå till 7-eleven för att typ köpa latte eller nått sånt =)  men nu ska vi gå ,

pussar Ebba 8)


GRATTIS SELMA !!

hej hej , idag fyller självaste selma 13 år ! ( http://www.makeupbox.blogg.se/ ) Selma jag är hemskt ledsen att jag inte kan träffa dig idag , men du ska veta att jag tänker på dig hela tiden bästa vän !
selma du ska veta att jag kommer alltid att vara där för dig vad som än händer ! gumman du betyder allt för mig och det kommer du alltid göra älskling ! Selma vi går aldrig ifrån varanndra , vi är alltid med varanndra och det kommer vi alltid att vara ! Selma du är min ögonsten ! Min gVmmibjörn mitt allt ! Selma vi kommer vara vänenr för livet och vi kommer aldrig växa ifrån varanndra ! Vi ser allt tilsammans , du och jag föralltid ! <3

Älskar dig Selma
                               // Ebba

åhh här kommer bilderna ! <3

filippa ? ho ´s asking ? bunny ! = : )  well im not proud . . .  heellooo ! HAHA skämt !!

tackar , men nu kommer bilderna från idag ( tidigare )

PICATIOU !!! HA elvira och vega ! upp upp o iväg !


thank´s !


Bröllops duellen

hej hej , det blev ett sent inlägg ida för att jag har varit på bio med Filippa , Elvira , Olivia , Vega , Aliya och jag =) vi såg på " bröllops duellen " den var jätte bra och vet ni ? jag grät , men jag tänker inte avslöja något ni kanske ska se den . Men jag fick precis ett sms att selma kommit hem ! SÅÅ ROLIGT ! vi ska träffa henne imorrn ! åhh , jag har inte träffat henne på en hel månad ! först var jag i Indien sen var selma i Egypten , och det var ju inte bra för att hon åkte 2 dagar före jag kommit hem det var ju inte bra , eller ? jag saknar henne jätte mycket ! jag ville skrika när jag prata med henne , hon ville oxaa det så hon skrek ! HAHHA !! alla kolla på henne sa hon det var typ skit pinsamt , jag skulle iaf. tycka det ! HAHA ! skulle ni ?
aja nu är jag iaf. hos Filippa och pratar lite hon snackar om nån film som heter Jakson vs nånting , den verkar jätte skabbig ! =S ( när jag menar skabbig , menar jag inte att det är någon porrfilm , utan en läskig film =S ) Min dag var iaf. bra , eller , efetr skolan asså . Men nu sa vi göra något roligt =) 

pussar Trevlig helg  

( by the way : asså vi leker fjortisar nu så det kommer en liten fjortis bild =P och vi är verkligen VERKLIGEN inte det !! 
men jag laddar upp den senare för att min kamera laddar men vi ses senare puss )

Selmaa

hej hej , imorrn kommer selma hem från EGYPTEN ! WHOOO !!! det är bra men vi ska träfa henne i morrn och gå på bio 
det kommer bli sååå roligt att träffa selma jag har inte träffat henne på mer än en månad !!! OMG !!!
älskade selma !  <3

Take it easy !

Kisses EBBA <3

Elvira , Vega & Ella

hej hej , idag var det en vanlig dag , vakna , klä på mig , äta , sminka mig , borsta tänderna & håret , åkte till skolan , gick i skolan , gick hem till elvira med vega . Sen va vi där och åt popcorn och chips samtidigt vi åt glass , sen kom ella <3 Sen åkte jag hem rnt 18.30 tiden cooliit hehehn men iaf. n sitter jag vid datan och chattar lite kollart på generation fett sååå himmlla äkligt n ska jag äta lägger in ett längre inlägg senare pss !

love ya !

Vega Karlsson .

Vega Karlsson . . .

Vega Karlsson , allt jag kan säga till dig är Jag älskar dig . Vega Karlsson vad skulle jag vara utan dig ?
Vega Karlsson , vi har knappt kännt varandra i ett år men du ska veta att jag älskar dig !
Vega Karlsson , vi har gjort så mycket tillsammans , varför stanna ? Låt inget hindra oss för att vara bästisar !
                                       
                                                                                   Vega ♥ Ebba  
om jag nånsin kunde säga hur mycket du betyder för mig hoppas jag att du har tid att lyssna och läsa .
Vega vad mer kan jag säga än jag älskar dig ?
                                                                             
                                                                                          Vega , jag ♥dig

// Ebba .♥ ♥

Året 08 ´s Bästa

hej allesammans glömde göra årets ! Så n kommer det ! KOMMENTERA !
  Sarah Jessica Parker , Kirstin Davis  , Cynthia Nixon Se hela bilden och Kim Cattrall    är årets tjejer !
Dom spelar rollerna i Sex and the City ! my favorite !


Årets great weeks :

Och Indien resan tar det priset men jag har tyvärr inte några bilder från det ännw för att jag tappat bort sladden och jag vet inte vart den är


Årets Mamma :

MAMMA <3

Årets Pappa :

PAPPA <3

Årets läkerol smaker :

Salvi & Pomganate
             2                                                                    1
Årets dricka :

Vitamin <3
    2             3           1



Årets Singel :

 cirkus med Brittan ! <3

Årets Tv - Program :

 





Årets hejdååare :

Hejdå Chokladtåå !



Tack för att ni tittade in <3

Till alla anonyma där åte !

hejhej anonyma , jag kommer tyvärr inte svara eller godkänna ANONYMA kommentarer för att jag kan inte svara till dom jag inte vet vem det är , okej ? läääs nooga alla anonyma okej ? tackar

heej dåå love love to dig !

Hej Hej

hej asså sååå himla ledsen att jag inte kunnat blogga men fan jag hinner inte !
men iaf. idag gjorde jag absolut inget specielt , vakna , klä på mig , äta , borsta tänderna och håret , gick till skolan , kom till skolan , hade en tråkig dag , slutade skolan , gick hem . Och nu sitter jag och bloggar dricker juice och äter tryfflar . Men ni kan väll säga vad ni tycker jag ska skriva om ? Just nu hitta jag några sommar bilder från Italien , jag sätter in dom nu
 jag vid vattnet 


 Disa vid vattnet , älskade syster <3


Lutande tornet i Pisa


crazy sysling Zaharias

jaag ; )


Ahmed Disa Zaharias och Karim vi snorklade

jaaou gänget igen XD

we like creeeppe !

STOLT FOTOGRAF ! <3

the end , jag kan inte lägga ut massa privata bilder på oss ! pussaaar och kraamaar ebba !


hej igen

jag veth attt jkag inte har skrivit så mycket mn det beror på data konstiiigt ! älskar er puss ouss

hej hej . . .

ASSÅ SERIÖST VAD SKULLE NI TYCKA OM NI FICK TASKIGA KOMMENTARER PÅ ERAN BLOGG VA ?!
( detta är inte menat till nån jag känner ) FAN LIKSOM GET A LIFE BITCHES !

bye bye Lissen  . . .

RSS 2.0